Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 199g1443kcal2.4g0.8g161.7g0g
Sokeri 290g1176kcal0g289.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu148g186kcal16.2g0.4g13.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai171g597kcal20.5g121g3.6g5.1g
Leivinjauhe 17g30kcal0.9g6.4g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.7g21kcal0.2g4.5g0.2g0g
Banaani, kuorittu 421g366kcal4.5g76.9g1.7g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7636kcal89.4g999g361g25.6g
Valittu annoskoko1250g3818kcal44.7g499.5g180.5g12.8g
Annoskoko puolitettuna625g1909kcal22.4g249.8g90.3g6.4g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586