Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi168g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)168g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g168g47kcal1g10g0.3g4.2g
Omena, keskikokoinen 200g168g57kcal0.3g11.9g0.5g3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g17g151kcal0g0g16.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g17g123kcal0.2g0.2g13.5g0g
Soijakastike17g10kcal0.9g1.6g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g168g101kcal2.5g21.9g0.2g1.5g
Kaali, valkokaali168g36kcal2g5.7g0.3g3.5g
Possun Ulkofile, 100g168g210kcal35.3g0g7.6g0.2g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g17g57kcal3.4g0g4.9g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g1.7g3.7kcal0.2g0.3g0.3g0g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2499g1693kcal96.4g120.6g89.6g31.4g
Valittu annoskoko1250g847kcal48.2g60.3g44.8g15.7g
Annoskoko puolitettuna625g423kcal24.1g30.2g22.4g7.9g
Arvot/100g100g68kcal3.9g4.8g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99246