Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha388g643kcal73.6g0g38.8g0g
Paprika punainen 194g57kcal1.8g8.7g0.8g3.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g194g54kcal1.2g11.5g0.4g4.8g
Makaroni, tumma 160g575kcal21.6g105g4.8g9.4g
Sipuli 78g23kcal1g3.7g0.2g1.3g
Ruokakerma Valio 5%194g116kcal2.3g5.4g9.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 44g385kcal0g0g43.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3709kcal203g268.6g196.6g38.4g
Valittu annoskoko1250g1854kcal101.5g134.3g98.3g19.2g
Annoskoko puolitettuna625g927kcal50.8g67.2g49.2g9.6g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.7g7.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341