Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g546g137kcal5.5g26.8g1.1g13.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha273g454kcal51.9g0g27.3g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1g
Tomaattimurska Eldorado266g53kcal3.2g9.3g0.3g3.7g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g103g297kcal33.8g1.3g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1914kcal190.4g80.8g92.4g36.8g
Valittu annoskoko1250g957kcal95.2g40.4g46.2g18.4g
Annoskoko puolitettuna625g479kcal47.6g20.2g23.1g9.2g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763