Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g49g157kcal24.3g14.6g0.2g2.7g
Tonnikala vedessä 146g152kcal32.7g0g2.2g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g175g613kcal23.6g114.9g5.1g10.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen292g96kcal9.6g14.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)29g79kcal8.8g0g5g0g
Vesi389g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 107g153kcal13.4g0.3g11g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g131kcal0g0g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2789kcal226g292.8g76.4g28g
Valittu annoskoko1250g1394kcal113g146.4g38.2g14g
Annoskoko puolitettuna625g697kcal56.5g73.2g19.1g7g
Arvot/100g100g112kcal9g11.7g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99870