Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g87g304kcal10.4g61.7g1.8g2.6g
Ruisjauho Pirkka71g217kcal6.9g43.4g1.4g10.7g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka149g514kcal19.4g98.3g4g6g
Kuivahiiva, annos 11g9g33kcal4.1g3.6g0.5g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi190g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g37g335kcal0g0g37.2g0g
Heinz ketsuppi75g76kcal0.7g17.8g0.1g0g
Chilikastike (Hp)12g17kcal0.1g4g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti273g382kcal49.1g2.7g13.7g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka112g64kcal0.4g15.6g0.1g1.2g
Aurajuusto (Valio), annos 17g66g225kcal13.2g0g19.2g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%166g472kcal51.3g0g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5276kcal311.2g494.2g212.2g41g
Valittu annoskoko1250g2638kcal155.6g247.1g106.1g20.5g
Annoskoko puolitettuna625g1319kcal77.8g123.6g53.1g10.3g
Arvot/100g100g211kcal12.4g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99890