Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Sokeri 192g778kcal0g191.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 293g1005kcal29.9g205.1g3.5g10.3g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Flora margariini 60, annos 10g75g406kcal0.2g0.2g45.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen263g87kcal8.7g12.9g0g0g
Raparperi, tuore376g117kcal2.6g20.7g0.4g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2502g4942kcal94.4g869.4g106.4g31.4g
Valittu annoskoko1251g2471kcal47.2g434.7g53.2g15.7g
Annoskoko puolitettuna626g1235kcal23.6g217.4g26.6g7.9g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669