Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g601g769kcal89.5g0g54.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g42g114kcal3.2g20.6g2.1g4.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 150g96kcal4.8g7.2g5.3g0g
Korppujauho 38g138kcal3.9g28.1g0.4g2g
Kananmuna kuorineen punnittu135g170kcal14.9g0.4g12.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g23g203kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2502g3019kcal234.6g119.8g193.6g15g
Valittu annoskoko1251g1510kcal117.3g59.9g96.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna626g755kcal58.7g30g48.4g3.8g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422