Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green169g549kcal40.6g82.8g1.7g20.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g417g146kcal4.2g28.4g2.1g5.8g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi451g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Lehtikaali 45g18kcal1.6g1.8g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2502g1831kcal137g231.4g31g56g
Valittu annoskoko1251g916kcal68.5g115.7g15.5g28g
Annoskoko puolitettuna626g458kcal34.3g57.9g7.8g14g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.2g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012