Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 180g191kcal7.2g34.9g1.6g3.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 300g310kcal10.4g54.1g3.2g8.7g
Salaatti, jäävuori tuore150g15kcal1.7g1.2g0.3g1.5g
Valkoviinietikka (Rajamäen)12g2.4kcal0g0.8g0g0g
Tonnikala vedessä 278g290kcal62.3g0g4.2g0g
Purjosipuli 105g24kcal1.9g2.5g0.2g2.2g
Omena, keskikokoinen 200g210g72kcal0.4g14.9g0.6g3.8g
Persilja 15g4.1kcal0.2g0.2g0g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2502g1817kcal168.2g217.2g20.2g41g
Valittu annoskoko1251g908kcal84.1g108.6g10.1g20.5g
Annoskoko puolitettuna626g454kcal42.1g54.3g5.1g10.3g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211