Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1625g6594kcal0g1622.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1147g1439kcal126.1g3g103.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 932g3197kcal94.9g652.2g11.2g32.6g
Vehnälese 96g218kcal12.7g14.7g4.3g35.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g96g348kcal3.3g76.1g3.3g0g
Leivinjauhe 48g84kcal2.5g18.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g191kcal0g47.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl956g8600kcal0g0g955.6g0g
Porkkanaraaste 200g2867g774kcal17.2g151.9g5.7g71.7g
Tomusokeri 1dl=60g717g2867kcal0g716.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g38g153kcal0g37.8g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 1433g4138kcal157.7g43g372.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g57204kcal828.8g6767.2g2912.4g280.6g
Valittu annoskoko10000g28602kcal414.4g3383.6g1456.2g140.3g
Annoskoko puolitettuna5000g14301kcal207.2g1691.8g728.1g70.2g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696