Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 7692g6452kcal1403.8g0g84.6g0g
Pekoni rasvainen 1077g4049kcal129.2g0g398.5g0g
Sipuli 308g93kcal3.8g14.8g0.6g5.2g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g77g7.7kcal1.2g0g0.5g65.4g
Kananmuna kuoreton 846g1207kcal105.8g2.5g86.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23618kcal3287.6g34.6g1141.8g141.2g
Valittu annoskoko10000g11809kcal1643.8g17.3g570.9g70.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5905kcal821.9g8.7g285.5g35.3g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900