Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g351g1332kcal18.9g112.2g87.6g6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Tomaatti 307g70kcal1.7g10.6g0.9g4.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 175g524kcal31.5g2.1g43.8g0g
Pinjansiemenet, Parrots22g136kcal6.4g2.8g12g0.8g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 175g232kcal4.6g5.6g21g0g
Kananmuna 50g(kpl)44g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Juusto, mozzarella 88g228kcal16.3g0g17.8g0g
Sipuli, tuore88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2506g5280kcal170.6g275.2g383.2g25.2g
Valittu annoskoko1253g2640kcal85.3g137.6g191.6g12.6g
Annoskoko puolitettuna627g1320kcal42.7g68.8g95.8g6.3g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905