Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)583g734kcal64.1g1.7g52.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 87g289kcal1.7g2.6g30.6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki233g187kcal30.3g4.7g4.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g117g420kcal32.6g2.3g31.5g0g
Kebabliha 233g509kcal58g0g30.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2506g4275kcal373.4g22.6g300.4g0g
Valittu annoskoko1253g2138kcal186.7g11.3g150.2g0g
Annoskoko puolitettuna627g1069kcal93.4g5.7g75.1g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250159