Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 438g334kcal8.2g67.9g0.9g4.4g
Lenkki, kevyt sininen HK438g745kcal43.8g43.8g43.8g0.4g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%289g463kcal7.8g7.8g43.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2506g3129kcal121.8g247.4g176.6g12.6g
Valittu annoskoko1253g1565kcal60.9g123.7g88.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna627g782kcal30.5g61.9g44.2g3.2g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83335