Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1537g11151kcal18.3g6.1g1249.7g0g
Sokeri 3049g12375kcal0g3045.7g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)3074g3874kcal338.2g9.2g276.7g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 410g1516kcal75.8g45.1g89g124.6g
Vehnäjauho puolikarkea 1665g5714kcal169.7g1165.7g20g58.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g154g615kcal0g152.2g0g0g
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen65g26kcal1.3g5.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g21g82kcal0g20.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g70705kcal1206.6g8900.6g3270.8g365.8g
Valittu annoskoko10000g35353kcal603.3g4450.3g1635.4g182.9g
Annoskoko puolitettuna5000g17676kcal301.7g2225.2g817.7g91.5g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249