Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 2464g3514kcal308g7.4g252.5g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g5599g6439kcal335.9g280g447.9g0g
Hunaja 224g740kcal1.1g181g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 336g1125kcal0.2g274.1g0.2g4.7g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 1008g434kcal7.6g77.9g2.8g15.7g
Manteli 90g552kcal21.6g5.9g48.4g6.5g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl280g980kcal39.2g156.8g21g28g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27567kcal1427.2g1966.2g1545.6g109.8g
Valittu annoskoko10000g13783kcal713.6g983.1g772.8g54.9g
Annoskoko puolitettuna5000g6892kcal356.8g491.6g386.4g27.5g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902