Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu3405g10216kcal139.6g136.2g1021.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2554g1638kcal81.7g123.1g89.4g0.3g
Katkarapu 1362g932kcal196.7g0g15g0g
Sieni-sipulihakkelus 1703g457kcal25.5g47.7g7.5g45.3g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 34g24kcal0.4g3.8g0.4g1.3g
Selleri, annos 50g851g119kcal8.5g25.5g0g0g
Tilli mauste39g6.7kcal0.5g0.4g0.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g51g87kcal4.1g16.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26960kcal914g706g2269.2g93.8g
Valittu annoskoko10000g13480kcal457g353g1134.6g46.9g
Annoskoko puolitettuna5000g6740kcal228.5g176.5g567.3g23.5g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96636