Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g500g659kcal104.9g0g25g0g
Sipulikuutiot Apetit187g49kcal2.2g9g0.4g0g
Maizena maissitärkkelys56g197kcal0.4g48.9g0g0g
Voi 13g91kcal0.1g0g10.2g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)125g102kcal11.9g13.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2510g2195kcal239g143.2g71.2g0g
Valittu annoskoko1255g1098kcal119.5g71.6g35.6g0g
Annoskoko puolitettuna628g549kcal59.8g35.8g17.8g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110