Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g38g134kcal2.3g29.1g0.7g0.8g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 450g173kcal4.5g31.1g0.9g11.3g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha180g299kcal34.2g0g18g0g
Basilika, tuore 4.5g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)225g104kcal7.2g10.8g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss34g113kcal7.4g0g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2511g1813kcal125g146.6g75.4g26g
Valittu annoskoko1256g907kcal62.5g73.3g37.7g13g
Annoskoko puolitettuna628g453kcal31.3g36.7g18.9g6.5g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796