Jauhelihakeitto

Jauheliha 400 gr
Voita 10 gr
Sipuli 80 gr
Peruna 800 gr
Vihannessekoitus 300 gr
Vettä 9 dl
Lihaliemikuuttio 2 kpl
suolaa 2 tl

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Makaro
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g52g0.4g3.6g
Vihannessekoitus (Rainbow) parsak.-kukkak.-porkkana, 450g150g30kcal3g5.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio persiljalla (Maggi), annos 11g11g30kcal1g0.7g2.5g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2513g1358kcal97.2g120g54.2g8.6g
Valittu annoskoko1256g679kcal48.6g60g27.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna628g339kcal24.3g30g13.6g2.2g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.8g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272696