Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 30g22kcal3.9g0.3g0.1g2.1g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)25g225kcal0g0g25g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl690g2346kcal96.6g441.6g21.4g38g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2515g5187kcal201g883.8g93g80.2g
Valittu annoskoko1258g2593kcal100.5g441.9g46.5g40.1g
Annoskoko puolitettuna629g1297kcal50.3g221g23.3g20.1g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108