Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g68g223kcal8.8g42.5g1.8g5.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)351g123kcal3.5g24.2g1.8g4.9g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.2g7.5kcal0.6g1.2g0g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g202g223kcal50.6g0g2g0g
Suolakurkku (Rainbow)90g27kcal0.7g5.3g0.1g0g
Paprika, punainen54g14kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Porkkana, tuore68g19kcal0.4g3.8g0.1g1.7g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g225g225kcal5.8g10.8g17.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g4.5g12kcal0.5g0.5g0.9g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore20g5.1kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2516g1818kcal146.4g195g50g31g
Valittu annoskoko1258g909kcal73.2g97.5g25g15.5g
Annoskoko puolitettuna629g454kcal36.6g48.8g12.5g7.8g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.8g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435026