Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)279g75kcal3.6g13.4g0.6g4.7g
Peruna, keskikokoinen 60g2785g1671kcal41.8g362g2.8g25.1g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl15g129kcal0g0g14.5g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)2228g3564kcal423.3g0g200.5g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g17g38kcal1.8g6.4g0.6g0g
Sinappi 84g110kcal3.7g11.8g5g1.4g
Vesi2228g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1671g568kcal3.3g118.6g5g30.1g
Hunaja 111g368kcal0.6g90g0g0g
Persilja557g67kcal7.8g6.1g1.1g44.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13180kcal971.8g1216.6g460.2g211.8g
Valittu annoskoko10000g6590kcal485.9g608.3g230.1g105.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3295kcal243g304.2g115.1g53g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129