Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 382g2769kcal4.5g1.5g310.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1527g9160kcal320.6g100.8g824.4g0g
Kananmuna kuoreton 4199g5989kcal524.8g12.6g430.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl3817g12977kcal76.3g114.5g1335.9g0g
Suola, annos 3g57g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g19g73kcal0.3g17.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g61935kcal1853g494.6g5801.8g0g
Valittu annoskoko10000g30968kcal926.5g247.3g2900.9g0g
Annoskoko puolitettuna5000g15484kcal463.3g123.7g1450.5g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903