Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g6911g8639kcal1451.4g0g311g0g
Sinappi 238g313kcal10.4g33.6g14.3g4.1g
Suola, annos 3g95g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 19g53kcal2.1g7.3g0.6g5.1g
Rypsiöljy 124g1096kcal0g0g123.9g0g
Sipuli (kuorittu)2393g646kcal31.1g114.9g4.8g40.7g
Rypsiöljy 48g422kcal0g0g47.7g0g
Sokeri 114g464kcal0g114.3g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala57g160kcal11.4g2.9g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23587kcal3012.8g546g1027.4g99.8g
Valittu annoskoko10000g11794kcal1506.4g273g513.7g49.9g
Annoskoko puolitettuna5000g5897kcal753.2g136.5g256.9g25g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148102