Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g9342g12612kcal1588.2g196.2g635.3g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g210g805kcal50.3g0g69.2g0g
Rypsiöljy 267g2360kcal0g0g266.9g0g
Mineraalisuola keskiarvo 134g1.7kcal0.4g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g48g1.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31562kcal3277.8g392.4g1943.8g0g
Valittu annoskoko10000g15781kcal1638.9g196.2g971.9g0g
Annoskoko puolitettuna5000g7890kcal819.5g98.1g486g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422679