Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2543g4221kcal483.2g0g254.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1272g356kcal7.6g75.7g2.5g31.8g
Sipuli (kuorittu)318g86kcal4.1g15.3g0.6g5.4g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g2670g1469kcal40.1g173.6g66.8g0g
Vesi636g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1272g258kcal7.6g48.3g3.8g17.8g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g1272g2162kcal31.8g76.3g190.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17102kcal1148.8g778.4g1037.4g110g
Valittu annoskoko10000g8551kcal574.4g389.2g518.7g55g
Annoskoko puolitettuna5000g4276kcal287.2g194.6g259.4g27.5g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266348