Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g40g241kcal9.6g2.7g21.7g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.2g0g
Liivatelehti, gelatiini30g105kcal25.8g0g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g20g68kcal0.6g0.6g7g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g20g51kcal1.2g0.6g4.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 1g4.1kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g1087kcal74.6g10g83.4g0g
Valittu annoskoko126g543kcal37.3g5g41.7g0g
Annoskoko puolitettuna63g272kcal18.7g2.5g20.9g0g
Arvot/100g100g431kcal29.6g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678