Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g53g386kcal0.5g0.5g42.3g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g161kcal4.8g32.9g0.6g1.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)8.2g18kcal0g4.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g1270kcal10.8g110.2g85.8g3.4g
Valittu annoskoko126g635kcal5.4g55.1g42.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna63g318kcal2.7g27.6g21.5g0.9g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591