Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 35g129kcal5g19.7g2.5g3.5g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g22g69kcal0.4g0g7.6g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g4.3g15kcal0.6g2.4g0.3g0.5g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Sokeri 37g149kcal0g36.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu27g34kcal2.9g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g799kcal18g119.2g25.6g8g
Valittu annoskoko126g400kcal9g59.6g12.8g4g
Annoskoko puolitettuna63g200kcal4.5g29.8g6.4g2g
Arvot/100g100g317kcal7.1g47.3g10.2g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241