Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g59g328kcal5.7g18.7g24g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g23g77kcal0.4g0.7g7.9g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g45g270kcal9.5g3.1g24.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g1349kcal31.2g45g113.4g0g
Valittu annoskoko126g675kcal15.6g22.5g56.7g0g
Annoskoko puolitettuna63g337kcal7.8g11.3g28.4g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g45g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104