Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 22g7.1kcal0.1g0.8g0.2g0.7g
Sokeri 15g60kcal0g14.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.7g5.6kcal0g1.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g146kcal0.2g34.2g0.4g1.4g
Valittu annoskoko126g73kcal0.1g17.1g0.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna63g37kcal0.1g8.6g0.1g0.4g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.6g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771