Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt93g43kcal3g4.5g1.4g0g
Mannasuurimo tumma 9g29kcal1g5.5g0.2g0.5g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g4.5g18kcal0g4.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai6.2g22kcal0.7g4.4g0.1g0.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.5g4.6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g271kcal12.4g39.4g7g2.2g
Valittu annoskoko126g136kcal6.2g19.7g3.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna63g68kcal3.1g9.9g1.8g0.6g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.6g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888