Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 19g65kcal1.9g13.3g0.2g0.7g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g7.3g7.7kcal0.4g1.1g0.2g1.2g
Sokeri 6.3g26kcal0g6.3g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g13g61kcal0.1g0.1g6.7g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.7g0g
Mustikka metsä- 26g12kcal0.1g1.7g0.2g0.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 29g19kcal0.9g1.4g1g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.7g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g492kcal10.8g62.2g20.8g5.6g
Valittu annoskoko126g246kcal5.4g31.1g10.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna63g123kcal2.7g15.6g5.2g1.4g
Arvot/100g100g196kcal4.3g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520