-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g44g11kcal0.6g1.8g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Keittojuurekset, Rainbow16g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Paprika punainen 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.2g3.4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g194kcal18.6g7.6g9.6g0.8g
Valittu annoskoko126g97kcal9.3g3.8g4.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna63g49kcal4.7g1.9g2.4g0.2g
Arvot/100g100g77kcal7.4g3g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479