Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 14g57kcal0g13.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Margariini, 60%, Rainbow4.7g26kcal0g0g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g9g31kcal1.1g6.2g0.2g0.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl9g8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 56g22kcal0.1g4.6g0.1g0.8g
Fariinisokeri1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g429kcal8.6g71.2g11.2g3.8g
Valittu annoskoko126g214kcal4.3g35.6g5.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna63g107kcal2.2g17.8g2.8g1g
Arvot/100g100g170kcal3.4g28.3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006