Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 38g131kcal3.9g26.7g0.5g1.3g
Sokeri 25g101kcal0g24.9g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow18g101kcal0.2g0.2g11g0g
Kananmuna 50g(kpl)7.3g9kcal0.8g0g0.7g0g
Piimä, rasvaton (Valio)15g4.7kcal0.5g0.7g0g0g
Mustikka metsä- 22g10kcal0.1g1.4g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g715kcal11g108.4g24.6g4g
Valittu annoskoko126g357kcal5.5g54.2g12.3g2g
Annoskoko puolitettuna63g179kcal2.8g27.1g6.2g1g
Arvot/100g100g284kcal4.4g43g9.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105