Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g66g125kcal9.9g0g9.9g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)22g13kcal0.2g1g0.9g0g
Korppujauho 11g40kcal1.2g8.2g0.1g0.6g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.7g3.5kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.3g10kcal0.3g1.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g410kcal24.2g26.8g22.8g3g
Valittu annoskoko126g205kcal12.1g13.4g11.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna63g103kcal6.1g6.7g5.7g0.8g
Arvot/100g100g162kcal9.6g10.6g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178857