Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g23g92kcal0g22.6g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta22g79kcal2.9g15.4g0.5g0.8g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 11g5.2kcal0.3g0.5g0.2g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen7.5g54kcal0g0g6g0g
Omena, keskikokoinen 200g45g15kcal0.1g3.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g542kcal10.8g84g17g3.2g
Valittu annoskoko126g271kcal5.4g42g8.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna63g135kcal2.7g21g4.3g0.8g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.3g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210