Porkkanapiirakka

Vaahdota kananmunat ja sokeri, lisää joukoon voisula, porkkanaraaste ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 1 tl ruokasoodaa, 1 tl leivinjauhetta ja 1 rkl kanelia.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista uunissa noin 20 minuuttia 200 asteessa.

Kuorrutus:
50 g voisulaa, tomusokeri, 1 tl vaniljasokeria ja 2 purkkia Hovi tuorejuustoa sekoitetaan massaksi ja levitetään jäähtyneen piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 17g21kcal1.9g0g1.5g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.8g0g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g3.8kcal0g0.8g0g0g
Voi 3.5g26kcal0g0g2.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g18g70kcal0g17.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Hovi tuorejuusto appelsiini14g46kcal1g1.8g3.8g0g
Mantelirouhe, 1 rkl4.2g24kcal0.9g0.2g2.1g0.5g
Porkkana 30g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g804kcal8.4g92.6g43.6g2.6g
Valittu annoskoko126g402kcal4.2g46.3g21.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna63g201kcal2.1g23.2g10.9g0.7g
Arvot/100g100g319kcal3.3g36.7g17.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192944