Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g37g189kcal3.3g10.8g14.8g2.2g
Voi, 1 tl, 5 g26g190kcal0.3g0.3g20.9g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton3.3g10kcal0.8g0.3g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.3g0.1g2.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl33g111kcal0.7g1g11.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g1084kcal16.8g27.2g101g4.4g
Valittu annoskoko126g542kcal8.4g13.6g50.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna63g271kcal4.2g6.8g25.3g1.1g
Arvot/100g100g430kcal6.7g10.8g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347