Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 61g22kcal2.8g1.2g0.2g1.5g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g44g48kcal10.1g0g0.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g11g31kcal2.1g0g2.4g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl8.7g30kcal0.2g0.2g3.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g283kcal30.4g2.8g15.8g3g
Valittu annoskoko126g142kcal15.2g1.4g7.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna63g71kcal7.6g0.7g4g0.8g
Arvot/100g100g113kcal12.1g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243672