Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g83g57kcal1.3g12.4g0.1g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow5g6.8kcal0.4g0.6g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)17g14kcal0.2g0.6g1.2g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)8.3g22kcal2.2g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g199kcal8.2g27.4g6g0g
Valittu annoskoko126g99kcal4.1g13.7g3g0g
Annoskoko puolitettuna63g50kcal2.1g6.9g1.5g0g
Arvot/100g100g79kcal3.3g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272438