Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali32g6.7kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Porkkana 6.2g2kcal0g0.3g0g0.2g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g25g1.3kcal0g0g0.1g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g3.8g13kcal0.2g2.9g0.1g0.1g
Siirappi 1.5g4.5kcal0g1.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 20g46kcal3.8g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g25g8.3kcal0.8g1.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g186kcal12.2g14.2g8.8g2.2g
Valittu annoskoko126g93kcal6.1g7.1g4.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna63g47kcal3.1g3.6g2.2g0.6g
Arvot/100g100g74kcal4.8g5.6g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727