Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 88g25kcal0.9g4g0.3g1.6g
Vehnälese 1.3g3kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g8.8g30kcal0.2g0.3g3.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g13kcal1.2g0g0.9g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g145kcal5g9.4g8.8g4.2g
Valittu annoskoko126g72kcal2.5g4.7g4.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna63g36kcal1.3g2.4g2.2g1.1g
Arvot/100g100g57kcal2g3.7g3.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060