Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona19g13kcal2.3g0.7g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl9g34kcal2.7g0g2.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.3g10kcal0.3g1.8g0.1g0.5g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g1.7g2.1kcal0.1g0.3g0.1g1.2g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ketsuppi, Pirkka5.1g5.4kcal0.1g1.3g0g0.1g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)1.4g2.7kcal0g0.6g0g0.1g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Emmental juustoraaste, lidl14g53kcal4.2g0g4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g419kcal36.6g11.6g24.8g4.4g
Valittu annoskoko126g210kcal18.3g5.8g12.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna63g105kcal9.2g2.9g6.2g1.1g
Arvot/100g100g167kcal14.5g4.6g9.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334114