Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g22g29kcal0.9g1.1g2.2g0g
Auringonkukansiemen 19g111kcal4.3g2.4g9.3g1.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 11g76kcal3g0.8g6.5g1.4g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale9g5.6kcal0.9g0.5g0g6.8g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g11g54kcal2.8g3.7g3.2g3.2g
Fiber husk (1rkl=10g)1.9g0.2kcal0g0g0g1.6g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g3.8g14kcal0.7g1.7g0.8g0.4g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki25g14kcal2.1g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g673kcal34.8g24.4g48.2g29g
Valittu annoskoko126g337kcal17.4g12.2g24.1g14.5g
Annoskoko puolitettuna63g168kcal8.7g6.1g12.1g7.3g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.7g19.1g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339415