Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 7.9g28kcal0.9g5.6g0.1g0.3g
Grahamjauho 6.2g20kcal0.7g3.8g0.1g0.6g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g23g138kcal4.2g1.2g12.3g3.1g
Banaani, kuorittu 43g37kcal0.5g7.8g0.2g0.8g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokasooda 0.6g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g11g42kcal0g11g0g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g815kcal16.2g79.2g46.4g9.6g
Valittu annoskoko126g408kcal8.1g39.6g23.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna63g204kcal4.1g19.8g11.6g2.4g
Arvot/100g100g324kcal6.4g31.5g18.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844