Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 75g85kcal15.9g0g2.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Porkkana 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punaviini 11g8kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g223kcal33.4g6.6g5g1.6g
Valittu annoskoko126g111kcal16.7g3.3g2.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna63g56kcal8.4g1.7g1.3g0.4g
Arvot/100g100g89kcal13.3g2.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75890